Emelet ráépítés

Energiatakarékos építési technológia, mellyel gyerekjáték az emeletráépítés és tetőtér-beépítés is!

Az ember rengeteg időt, teret, munkát, és jelentős anyagiakat spórolhat meg emeletráépítéssel vagy a tetőtér beépítésével! A dráguló telkek, a szűkülő terek városon belül szükségessé teszik és az egyik legoptimálisabb megoldássá is egyúttal a meglévő épületek tetejét, tetőterét felhasználni új lakások építésére, esetleg a meglévő lakások hasznos alapterületének megnövelésére. Nem beszélve a hosszadalmas kivitelezésről, a nem igazán olcsó alap elkészítéséről, a szükséges villany, víz, gáz bevezetéséről, a rendelkezésre álló kevés időről, mellyel egy teljesen új lakás készítése járna.

Számos előnye van az emeletráépítésnek

Gazdaságos, gyorsabb megoldás. A tetőtér hőszigetelését, korszerűsítését is megoldja, ezért energiatakarékos is. Rengeteg helyet meg lehet vele takarítani.

Cégünk technológiája még további előnyöket tartogat!

Könnyű, mégis nagy teherbírású anyagokkal készül. Az élettartalma rendkívül magas. Könnyen, gyorsan kivitelezhető az elkészítése. Nincs technológiai szünet, várakozási idő, száradás. Nem igényel zsaluzási, aládúcolási munkákat, továbbá kis helyen is megoldható az elkészítése, kivitelezése. Az alapanyagok és a szállítási, rakodási költségek kedvezőbbek. Nincsenek rejtett költségek. Pontos felmérés után az előregyártható szerkezetek a helyszíni szerelési munkaigényt lecsökkenthetik.  Nincs évszakhoz kötve, túl melegben, de fagyban is kivitelezhető. A felhasznált alapanyagok környezetbarát, legnagyobbrészt újrahasznosított elemek, tűzállóak, kártevőkkel, gombákkal szemben védettek, kezelés nélkül is. Rendkívül erősek, kopás és időjárásállóak. Méretpontosak, nem vetemednek, tolódnak el, ferdülnek, csavarodnak, repednek meg, és utólag, hetekkel később sem mozdulnak el. A tulajdonos egy emeletráépítéssel értékesebb ingatlant tudhat magáénak, nagyobb, kihasználható életteret és a fenntartási költségei sem ugranak meg jelentősen. Ellenkezőleg, az így nyert plusz szigetelés fűtés szempontjából is sokat csökkent a költségeken.

A tetőtér-beépítés és az emeletráépítés feltételei

Statikai szempontokat kell csak figyelembe venni. Fontos felmérni, hogy a meglévő épület szerkezete bírja-e a terhelést vagy kell-e alapmegerősítés, födémmegerősítés. ezen kívül más akadálya nincs a kivitelezés megkezdésének.